teamjeppsson

Alla inlägg under april 2015

Av Team Jeppsson - 21 april 2015 21:24


Att denna dag skulle komma, det visste vi...Den var här redan i vintras men då sköt vi den framför oss ....ett tag...några månader.... till idag.


Imorgon flyttar Pinocchio till en ny familj! Pinocchio ska nå nya framgångar med en liten tjej som bor 180 mil ifrån oss. Han ska göra en ny tjej lycklig och en ny Ponnymamma stolt. Två personer ska ta våra roller...två roller som har betytt så mycket för oss och som vi verkligen älskat att vara i. Team Jeppsson kommer bli Team Gustafsson....och med all säkerhet kommer de bära fanan lika högt som vi!


Låt bilderna tala......Två år med denna fina ponny <3



                                                                                                     

         

Av Team Jeppsson - 20 april 2015 22:02

Livet rullar på i ett hiskeligt tempo!! Hinner inte med vare sig hem, mannen, råttor eller blogg! Barn & hästar är prio i nämnd följd, precis som det ska vara :)! Såg i garderoberna att det är dags att inhandla vårkläder till samtliga familjemedlemmar....blev galet medveten om det när Fabian cyklade till sin kompis i vinterjacka, fodrade hummelkängor och shorts!!! Vill härmed understryka att jag ställer mig långt bortom allt ansvar vad det gäller Fabians klädstil   !



I lördagens seriestart mot Tomelilla så blev det vinst för Sjöbo  IF P03, 5-2 mot Tomelilla och Fabian blev matchens skyttekung med tre mål!! Duktiga Fabian! Zlatans högra hand *yeahh*



Bild från Cup i Vintras :)

 




Pinocchio går i en lägre växel efter elitserien förra söndagen. Lite för få återhämta sig lite samt inför kommande händelser. 



Skritt träning :)

 

 

 

 


Sponsor täcket från Kates Hovslageri har kommit, visst blev det fint :)?!!



 



Mandy har hoppats och även fått komma ut och galoppa på fältet. Det tyckte ung pigg Mandy om :))



Vacker utsikt <3

 

   

 

 


Och provridit ponnier har vi gjort....Vi är nu uppe i elva st. ponnier och senare i veckan ska vi prova en ponny för tredje gången. Fanny är kräsen!! Jisses....sist var det nära att jag köpte ponnyn vi prova, på plats och skulle ta med hem för jag är så trött på att prova ponnier! VILL JU BARA HITTA EN PONNY!!!! Det känns om jag har besökt varenda gård söder om Jönköping!! 


I helgen kom även min kära halvt galna lillasyster, från Stockholm, ner. Underbara älskade Lillasyster!! Undras om det är här som Fabian fått sin klädådra ifrån ;-)). Jag syftar naturligtvis på variationen av de olika årstiderna ;-)



 




   

Av Team Jeppsson - 13 april 2015 03:00

 

 Vecka 15 Fanny 

Måndag:

 Skritt Pinocchio
Tisdag:   Skritt Pinocchio 
Onsdag: Hoppträning EML/Galoppbana Pinocchio
Torsdag: Mark Pinocchio/Hoppa Mandy
Fredag: Vila
Lördag: Mark Pinocchio/Mark Mandy
Söndag: Uteritt Pinocchio  













       


       

Vecka 15 Linda

  



 Skadad :( 

Av Team Jeppsson - 12 april 2015 22:15

Det var tre laddade tjejer som anlände till Åstorp tillsammans med sina ponnier idag. Vi var uppe tidigt, 1,5 timmes körväg så klockan ringde kl. 05.00. 


Idag var det Jonas Holmberg som byggde och idag var banorna snäppet vassare. Maxat och tekniskt. Förklassen gick i LA och Fanny och Pinocchio bjöd på en riktigt fin skolrunda :)!


Förklass LA



Övriga tjejer i laget, både Moa o Elise, nollade även de med sina ponnier!! Så superduktiga dom är .... och var o en hade varsin superstolt mamma :))!



   



Lagklassen gick i LA+5 vilket var Fanny och Pinocchios debut. Pinocchio är finare än någonsin så vi har inte varit speciellt nervösa. Fast när vi såg trekombinationen på diagonalen, ur sväng, så knöt sig magen något på oss...fast de hade ju tränat... och tränat... och tränat....den torde inte bli några problem.


Åter igen så bjöd Fanny och Pinocchio på en superfin runda och trekombinationen satt bättre än en smäck! Så himla roligt!! Pinocchio var inte i en bom utan sög på vartenda hinder o skuttade som en liten studsboll :)!! Finaste Ponnyn <3



Lagklass LA+5



Laget gorde verkligen en superinsats och hade med sig 4 fel och placerade sig som trea! Helt galet!!! Vilka tjejer och vilka ponnier!! 9 poäng fick de med sig och ligger totalt femma i Zon Syd över 11 lag. Heja Trunnerups RF!! Nu väntar tredje och sista kvalet som går i MsvB borta i Fjälkestad den andra Maj!! Lagen får passa sig... Trunnerup har visat vad dom går för :)!!



 



   


 



Trött ryttare <3

 

 

Av Team Jeppsson - 11 april 2015 22:08

Mattias och Fabian är på träningsläger med fotbollen denna helg. Visst är det tomt men detta innebar att jag fick "loss" ytterligare tid för stallhäng ;-)). 


Idag har det varit årets hittlills varmaste dag, 17 grader visade temperaturen i Skåne! Livet blir mycket roligare när solen tittar fram, det blir tom roligare att städa ;-)!


Efter att huset var nåt sånär i ordning åkte vi för att provrida en inbokad ponny! För en gångs skulle behövde vi inte köra så långt denna gång. 


Än en gång beundras jag av Fannys mod! Jag skulle ALDRIG styra mot en oxer på 1,25 första gången jag provred en häst!! Over my dead body!!!



 



Efter provridningen skulle Fanny hoppa Babe! De tränade på en serie idag, studs, räcke, oxer. Babe kändes lite trött tyckte Fanny men hon var ändå väldigt arbetsvillig.



 



Efter Babe åkte vi till Thulesbo för att rida Mandy! Idag satt Fanny och trimmade henne från marken...försöker lära känna henne och hitta hennes knappar. Efter ett tag så hittade dom varandra och Mandy blev verkligen superfin!! Fanny var eld o lågor efteråt då det visade sig att hon kunde skolorna och även galoppombyte. Det är verkligen en superkäck liten tjej <3!!



   



Efter ett svettigt pass och en behövlig dusch så var det supermys att få rulla runt i boxen :-))



 



Sist ut idag var Pinocchio som fick gå lite enkelt i lina. Imorgon väntar Åstorp och kval II i Agraiallsvenskan som dessutom blir debut i LA+. Håll tummar och tår! Blir det trekombo så är Pinocchio och Fanny väl förberedda :)



 

Av Team Jeppsson - 11 april 2015 08:49


Löshoppningsbilder från januari 2014

 

Finaste Pinocchio. 1,30

 

 

 

 

Fina Dudde, 1,50

Här hänger inga ben!!

 

 

Av Team Jeppsson - 9 april 2015 23:03


Vi välkomnar My Little Mandy, "Mandy", till Team Jeppsson! En käck liten femåring e; Guido (halvsyster till Dudde) som Fanny ska rida och tävla åt en av sina sponsorer, Camilla Alexandersson på Thulesbo Säteri.



 



Det ska bli ett superroligt samarbete och vi ser fram emot en spännande tid framöver :)!!



     



    

Team Jeppsson


Välkommen till Team Jeppsson som består av Mamma Linda och Dottern Fanny. -"Hästar är vårt stora intresse. Vi är ryttare båda två men det är Fanny i Teamet som är den "Stora Stjärnan" och jag är hennes största Fan :)"!

Våra Hästar

Ceydoo "Dudde", valack -05 e; Guido(ex Gudo) - Flamingo 481.

 

Tävlar 1,20 och LB dressyr

Kommer tävlas och ridas av Fanny under 2015, med hjälp av Linda

 

Äg. Linda Jeppsson

My Little Mandy "Mandy" -10 Sto e; Guido (ex Gudo) - okänd 

 

Rids och ska tävlas av Fanny. Under utbildning.

Äg. Camilla Alexandersson

Sponsorer

   

 

         

   

Tidigare Hästar

Pinocchio "Pinnen", valack -08 kat. C. Sv.Ridponny

e; Lambourghini 1028 - Sörbys O'boy RNF 133

 

Har ridits o tävlats av Fanny i Elitserien. Utb. MsvB hopp och LA dressyr.

 

Den 22 april 2015 flyttade Pinocchio till Gällivare och sin nya ryttare Smilla.

 Äg. Jenny Gustafsson

 

Instagram

Vi finns även på Instagram som @teamjeppsson och @ffannyj

 

 

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv


Skapa flashcards