teamjeppsson

Senaste inläggen

Av Team Jeppsson - 13 april 2015 03:00

 

 Vecka 15 Fanny 

Måndag:

 Skritt Pinocchio
Tisdag:   Skritt Pinocchio 
Onsdag: Hoppträning EML/Galoppbana Pinocchio
Torsdag: Mark Pinocchio/Hoppa Mandy
Fredag: Vila
Lördag: Mark Pinocchio/Mark Mandy
Söndag: Uteritt Pinocchio  

       


       

Vecka 15 Linda

   Skadad :( 

ANNONS
Av Team Jeppsson - 12 april 2015 22:15

Det var tre laddade tjejer som anlände till Åstorp tillsammans med sina ponnier idag. Vi var uppe tidigt, 1,5 timmes körväg så klockan ringde kl. 05.00. 


Idag var det Jonas Holmberg som byggde och idag var banorna snäppet vassare. Maxat och tekniskt. Förklassen gick i LA och Fanny och Pinocchio bjöd på en riktigt fin skolrunda :)!


Förklass LAÖvriga tjejer i laget, både Moa o Elise, nollade även de med sina ponnier!! Så superduktiga dom är .... och var o en hade varsin superstolt mamma :))!   Lagklassen gick i LA+5 vilket var Fanny och Pinocchios debut. Pinocchio är finare än någonsin så vi har inte varit speciellt nervösa. Fast när vi såg trekombinationen på diagonalen, ur sväng, så knöt sig magen något på oss...fast de hade ju tränat... och tränat... och tränat....den torde inte bli några problem.


Åter igen så bjöd Fanny och Pinocchio på en superfin runda och trekombinationen satt bättre än en smäck! Så himla roligt!! Pinocchio var inte i en bom utan sög på vartenda hinder o skuttade som en liten studsboll :)!! Finaste Ponnyn <3Lagklass LA+5Laget gorde verkligen en superinsats och hade med sig 4 fel och placerade sig som trea! Helt galet!!! Vilka tjejer och vilka ponnier!! 9 poäng fick de med sig och ligger totalt femma i Zon Syd över 11 lag. Heja Trunnerups RF!! Nu väntar tredje och sista kvalet som går i MsvB borta i Fjälkestad den andra Maj!! Lagen får passa sig... Trunnerup har visat vad dom går för :)!!    


 Trött ryttare <3

 

 

ANNONS
Av Team Jeppsson - 11 april 2015 22:08

Mattias och Fabian är på träningsläger med fotbollen denna helg. Visst är det tomt men detta innebar att jag fick "loss" ytterligare tid för stallhäng ;-)). 


Idag har det varit årets hittlills varmaste dag, 17 grader visade temperaturen i Skåne! Livet blir mycket roligare när solen tittar fram, det blir tom roligare att städa ;-)!


Efter att huset var nåt sånär i ordning åkte vi för att provrida en inbokad ponny! För en gångs skulle behövde vi inte köra så långt denna gång. 


Än en gång beundras jag av Fannys mod! Jag skulle ALDRIG styra mot en oxer på 1,25 första gången jag provred en häst!! Over my dead body!!! Efter provridningen skulle Fanny hoppa Babe! De tränade på en serie idag, studs, räcke, oxer. Babe kändes lite trött tyckte Fanny men hon var ändå väldigt arbetsvillig. Efter Babe åkte vi till Thulesbo för att rida Mandy! Idag satt Fanny och trimmade henne från marken...försöker lära känna henne och hitta hennes knappar. Efter ett tag så hittade dom varandra och Mandy blev verkligen superfin!! Fanny var eld o lågor efteråt då det visade sig att hon kunde skolorna och även galoppombyte. Det är verkligen en superkäck liten tjej <3!!   Efter ett svettigt pass och en behövlig dusch så var det supermys att få rulla runt i boxen :-)) Sist ut idag var Pinocchio som fick gå lite enkelt i lina. Imorgon väntar Åstorp och kval II i Agraiallsvenskan som dessutom blir debut i LA+. Håll tummar och tår! Blir det trekombo så är Pinocchio och Fanny väl förberedda :) 

Av Team Jeppsson - 11 april 2015 08:49


Löshoppningsbilder från januari 2014

 

Finaste Pinocchio. 1,30

 

 

 

 

Fina Dudde, 1,50

Här hänger inga ben!!

 

 

Av Team Jeppsson - 9 april 2015 23:03


Vi välkomnar My Little Mandy, "Mandy", till Team Jeppsson! En käck liten femåring e; Guido (halvsyster till Dudde) som Fanny ska rida och tävla åt en av sina sponsorer, Camilla Alexandersson på Thulesbo Säteri. Det ska bli ett superroligt samarbete och vi ser fram emot en spännande tid framöver :)!!         

Av Team Jeppsson - 7 april 2015 22:45

Då var det tid...tid för Pinocchio att hitta en ny liten ryttare som han kan ta upp i klasserna.


Det gör ont....
 

Av Team Jeppsson - 6 april 2015 19:00

Vi hade morgonfodringen idag. Dagen verkade bjuda på fint väder så det var verkligen supermys att gå runt och morgonpyssla. Fanny hade dressyrträning med Pinocchio inbokat kl 9.00 och det kändes onödigt att åka hem om innan så vi bestämde oss för att vara lite snälla och mockade samtliga boxar så Lena o Elinor fick en mockledig dag.


Träningen gick helt ok. Han är väldigt taggad i galoppen, svår att få avslappnad, blir studsig och springig. Det blev ett långt pass och han fick jobba sig löddrig innan Elinor o Fanny var nöjda...     Efter träningen åkte vi hem om och fikade och körde sedan till Munka-Ljungby för att hälsa och heja på Dudde som skulle tävla. Det var så mysigt att få pussa hans mule igen!  Måste ändå säga att jag blev superbesviken på honom! Han nollade i 1 metern men i 1,10 så hängde benen som ett draperi...Va Fasiken!! Varför kan inte hästkraken lyfta på benen??? 4 Bommar åkte i marken....FYRA STYCKEN!!!???? Vad är det? Sämsta resultatet ever!!! Hästen hoppar berg...varför kan han inte då vara schysst och ställa upp för Lina som rider super???!!


Nä... mötet var kärt - för en stund!! Det här är INTE okej!!!


*************************Vidare till ett försäljningstall för att prova några ponnier men vi drog ingen vinstlott här heller...vi letar vidare. Till helgen har vi en ponny inbokad och nästa helg ytterligare en. Ride on!!
Av Team Jeppsson - 6 april 2015 08:00


MsvB (1,10)


 


Trekombination LA (1,0) med sista ut 1,10

 


 

 

 

Ok, two words....Bouncing Ball ;-)


Team Jeppsson


Välkommen till Team Jeppsson som består av Mamma Linda och Dottern Fanny. -"Hästar är vårt stora intresse. Vi är ryttare båda två men det är Fanny i Teamet som är den "Stora Stjärnan" och jag är hennes största Fan :)"!

Våra Hästar

Ceydoo "Dudde", valack -05 e; Guido(ex Gudo) - Flamingo 481.

 

Tävlar 1,20 och LB dressyr

Kommer tävlas och ridas av Fanny under 2015, med hjälp av Linda

 

Äg. Linda Jeppsson

My Little Mandy "Mandy" -10 Sto e; Guido (ex Gudo) - okänd 

 

Rids och ska tävlas av Fanny. Under utbildning.

Äg. Camilla Alexandersson

Sponsorer

   

 

         

   

Tidigare Hästar

Pinocchio "Pinnen", valack -08 kat. C. Sv.Ridponny

e; Lambourghini 1028 - Sörbys O'boy RNF 133

 

Har ridits o tävlats av Fanny i Elitserien. Utb. MsvB hopp och LA dressyr.

 

Den 22 april 2015 flyttade Pinocchio till Gällivare och sin nya ryttare Smilla.

 Äg. Jenny Gustafsson

 

Instagram

Vi finns även på Instagram som @teamjeppsson och @ffannyj

 

 

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ teamjeppsson med Blogkeen
Följ teamjeppsson med Bloglovin'

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se