teamjeppsson

Senaste inläggen

Av Team Jeppsson - 6 april 2015 05:00

Ordningen återställd :) 

 

Vecka 15 Fanny &  Pinocchio

Måndag:

 Dressyrträning
Tisdag:   Uteritt 
Onsdag: Hoppträning
Torsdag: Skritt 
Fredag: Vila
Lördag: Lång & Låg
Söndag: Tävling Åstorp   

       


       

Vecka 15 Linda

Måndag:

 Löpning
Tisdag:   Vila
Onsdag: Vila
Torsdag: Bodycombat
Fredag: Spin Mage
Lördag: Morgonspin 45
Söndag: PW  

ANNONS
Av Team Jeppsson - 5 april 2015 17:00

Mattias & Henrik, tränare för Fabians lag, hade ordnat ett Boxpass för laget tillsammans med föräldrar. Vi var 10 taggade föräldrar och 8 spelare som hade 90 minuters skitroligt pass :)! Jädrans vad jobbigt det är!!! Men så jä-la roligt!!! 
ANNONS
Av Team Jeppsson - 4 april 2015 17:30

Började dagen med att åka för den andra provridningen på den ponnyn som Fanny kände lite extra för.


Vilken tur att man provar fler gånger!! Idag kändes det inte rätt. Ponnyn är ung men Fanny tyckte den borde kommit något längre i sin utbildning vilket jag håller med om. Denna blir det inte!

På måndag har vi bokat in två ponnier för provridning - keep on looking :)!


Det har varit ett fantastiskt väder idag. Medans Fanny red, fixade jag stallet och mockade hagen. Ljuvliga vår! Längtan och drömmen om en gård gjorde sig påmind...som jag älskar att gå runt och pula...även om det är mycket jobb!!Pinocchio blev ompysslad i vårsolen...kolla som han kisar mot solen :))

 

 

 

 


Idag jobbade Fanny & Pinocchio med bommar. Idag var det bästa vänner igen då Pinocchio skötte sig exemplariskt och både stöd o skänkel var åter :). 


Vi lade 17 meter mellan bommarna som normalt är 5 språng. De jobbade med 6,7,8 och även 4 språng.


8 språng var tufft men det gick :)!!
 


På kvällen firade vi kära Svärmor som fyller 5a den 8e april. Mini Ernst har vaknat ur sin vintersömn och kreativiteten är åter på Videvägen....


Tro det eller ej men det gömmer sig en Baginbox i kyllingen :)))!!

 

   

   

 


Idag fick Fanny frågan gällande ett roligt och litet spännande projekt....mer kommer om detta ;-)!!
Av Team Jeppsson - 3 april 2015 23:00

Fanny njuter verkligen när hon har många hästar att rida, detta är hennes liv. Det är så tydligt!

Vi är så oerhört tacksamma över de personer som Fanny har runtom sig, som både hjälper henne och stöttar henne och har tron på henne! Det värmer våra hjärtan <3!


Först ut idag var Babe som skulle hoppas. Babe är ingen helt enkel häst, det är mycket häst med mycket motor som tycker det är döroligt att hoppa. Fanny får jobba men hon reder ut henne himla bra. Babe lyssnar mycket på Fanny och det är så himla roligt att se dom och Mamma Lindas hjärta växer av stolhet. Äggstra (det är ju påsk *fniss*) roligt är det ju att Elinor är så nöjd med Fannys ridning!! Jag vet (då Elinors mamma sagt) att Elinor är oerhört kräsen och har höga krav (för höga, enligt mamma Lena) så bevisligen tycker hon om det Fanny gör :)...annars hade hon självklart inte fått rida hennes häst ;-)


Jag är så himla imponerad av Fannys ridning och av hennes mod....hon måste ha fått det av sin mamma då hennes mamma inte har något av det kvar *asg*   !!


Hoppningen gick väldigt bra idag och nåt enstaka hinder fick komma upp på 1,10 :)!         Precis utanför ridbanan går det en cykelväg och det är faktiskt ganska ofta som Fanny, Elinor och Lena har publik när de rider :). För Pinocchio väntade sitt första markarbetespass sedan "vilan". Det märktes att han hade stått några dagar då Fanny hade svårt att hitta stöd och att han försökte göra allt för att komma undan. Idag tog det tid och efter en tuff rond, som Fanny vann, var hon ändå inte helt nöjd...de är envisa båda två!           Senare på eftermiddagen åkte vi lite längre upp i landet för att provrida en D-ponny. Tyvärr var detta inte Fannys framtidsponny då hon kände att han var begränsad i sin kapacitet men en superfin LA ponny.  
Slog mig när vi åkte hemåt att Elinors mamma Lena och jag har en sak gemensamt....Vi har båda väldigt kräsna döttrar som ställer väldigt höga krav vilket visserligen är bra för en mammas plånbok...jag vill naturligtvis inte köpa det första bästa som kan visa sig att inte alls komplettera Fanny - frågan är bara om hon någonsin kommer att hitta någon ;-)). Kraven får ju inte vara omöjliga! Hon är svår att imponera på, min dotter...fast när det väl klickar så är det ju verkligen rätt. Det hände ju med Pinocchio och vi får väl skylla på honom att kraven är höga - det är ju han tillsammans med Fanny som har satt ribban :)!


Imorgon åker vi en andra gång och provar ponnyn som Fanny provred förra helgen.... där fanns det ju faktiskt en gnista "hopp" :)).********************


Jag och mannen har också varit duktiga idag!

Inledde Långfredagen med ett grymt 

Bodycombat - pass!! Av Team Jeppsson - 3 april 2015 16:30

Det visade sig att det inte gick att sätta dekaler på vårt släp då det inte fäster på materialet!! *GAHHH*. Så irriterande!! Ekonomin tillåter inte just nu att vi köper nytt släp i år då vi letar ponny till Fanny så det får vänta! Det blir nu till att vi får trycka upp loggor på sponsortäcke, schabrak etc.


Igår blev våra västar klara med vår egen logga! Visst blev de fina :)?!! Måste också säga hur glad jag är att ni följer oss här. Var inne och kollade statistiken och bara under de två sista veckorna i mars månad fick vi 37 st nya följare :)!! Idag har vi över 300 st läsare som följer Team Jeppsson :)!!

 

SUPERKUL :D!!!!!

Av Team Jeppsson - 2 april 2015 23:00

Känner mig grym ikväll!! Har just genomgått dubbla pass på Fitness *yeahh*!! Spin 45 kl. 16.00 och sedan Step 55 kl. 18.00 Felicia hängde med på Steppen och det var superroligt att få träna tillsammans! Hoppas hon hänger med mig fler gånger - hon hänger hellre på gymmet. Imorgon väntar Bodycombat :)!!


**************************************************
*******Idag har Pinocchio fått jogga igång igen. Han var superpigg och kändes jättefin! Så skönt att det inte var något allvarligt!! Fanny har ridit Babe hela veckan och imorgon ska de få ta några språng! Pinocchio ska få gå ett markarbetespass! Bilder kommer.


Vi ska iväg och prova en ponny på kvällen och på lördag ska vi prova ponnyn, som Fanny provade förra helgen, en gång till.

 

 
 
Av Team Jeppsson - 1 april 2015 20:35


Här har ni Pinocchio!

Pinocchio tycker inte om att vila!

Pinocchio är rastlös!

Pinocchio hatar att ha ont!

Pinocchio är frisk igen!

Pinocchio är glad!


 

Av Team Jeppsson - 1 april 2015 20:14

Vad händer med min kropp?? Är det verkligen som alla runtomkring säger, att man påverkas av den ynka timmen som ställdes om till sommartid i helgen?


Jag är totalt SLUUUUT i min kropp!!! Är off på passen... min kropp sa stopp redan efter uppvärmningen på Zumba stepen i måndags....igår blev stepen inställd och ersattes av Boll/Core...worse beat ever!!! Idag har jag träningsvärk....hur man nu kan få det när man bara orkar göra halva övningarna...? Ikväll är det vila...imorgon har jag bokat in mig på två pass...först Spin kl 16  och sedan step, tillsammans med Felica, kl 18. Smart??? Förmodligen inte *suck*!!


Jenny o Jag <3

 

Team Jeppsson


Välkommen till Team Jeppsson som består av Mamma Linda och Dottern Fanny. -"Hästar är vårt stora intresse. Vi är ryttare båda två men det är Fanny i Teamet som är den "Stora Stjärnan" och jag är hennes största Fan :)"!

Våra Hästar

Ceydoo "Dudde", valack -05 e; Guido(ex Gudo) - Flamingo 481.

 

Tävlar 1,20 och LB dressyr

Kommer tävlas och ridas av Fanny under 2015, med hjälp av Linda

 

Äg. Linda Jeppsson

My Little Mandy "Mandy" -10 Sto e; Guido (ex Gudo) - okänd 

 

Rids och ska tävlas av Fanny. Under utbildning.

Äg. Camilla Alexandersson

Sponsorer

   

 

         

   

Tidigare Hästar

Pinocchio "Pinnen", valack -08 kat. C. Sv.Ridponny

e; Lambourghini 1028 - Sörbys O'boy RNF 133

 

Har ridits o tävlats av Fanny i Elitserien. Utb. MsvB hopp och LA dressyr.

 

Den 22 april 2015 flyttade Pinocchio till Gällivare och sin nya ryttare Smilla.

 Äg. Jenny Gustafsson

 

Instagram

Vi finns även på Instagram som @teamjeppsson och @ffannyj

 

 

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ teamjeppsson med Blogkeen
Följ teamjeppsson med Bloglovin'

Sök i bloggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se