teamjeppsson

Senaste inläggen

Av Team Jeppsson - 26 juli 2015 22:00

Hemma igen efter 4 spännande dagars fotboll i Halmstad, närmare bestämt Laxacupen 2015 som Fabian med lag deltog i! Det är första gången som vi är där. En supertrevlig cup men nästan 200 deltagande lag...fotboll från morgon till kväll - Sjöbo hade 10 lag med sig...ungdomsverksamheten inom Fotboll är stor i Sjöbo :).


Jag bodde i Mattias systerdotters lägenhet inne i Halmstad medans Mattias, i egenskap av tränare, sov tillsammans med Fabian i Furulundsskolans gympasal. Något jag ALDRIG hade ställt upp på! I den sal de sov var ytterligare 50 spelare/tränare.... I need SPACE!!!!

Tack gode Gud för ensamheten ;-))! Fabians lag gjorde super ifrån sig och tog sig till A-slutspel och slutade totalt 11a av 32 lag! De avslutade Cupen med vinst samt att Fabian fick sätta sista målet!!
Tips från Coachen ;-)
Trots riktigt Skitväder så var dagarna i Halmstad fantastiska! Att få tillfälle att umgås lite extra med sonen, samt se honom in action - se hur duktig han är, har gjort att mitt intresse för fotboll har ökat betydligt efter denna helg...även om jag är relativt flitig på att gå och se hemmamatcherna. Ibland önskar man att man kunde delat på sig men många gånger så krockar våra barns intressen.


Tack alla föräldrar, tränare och framförallt Sjöbo IFs P-03, för en supertrevlig helg - Ni är alla underbara <3

Tack även till samtliga Fotbollsfruar som lurade med mig till Ullared....Än en gång blev jag klart övertygad om att jag ALDRIG mer kommer sätta min fot där igen....FY F-N rent ut sagt, vilket påhitt!!


Morgan har egna chips och Ola-Conny en egen limpa....Ärligt talat!!! Och hela Sverige tittar. Det var filminspelning samma dag vi var där, dessutom besöksrekord (såklart!!)...Jag letade ivrigt efter kamerorna för att lämna min åsikt, och tilll mångas lättnad så hittade jag aldrig dom....Gekås på 45 min....Aldrig Mer!!!
ANNONS
Av Team Jeppsson - 22 juli 2015 21:39

Älskar varmskoning....dock inte lukten.....!ANNONS
Av Team Jeppsson - 22 juli 2015 21:30

Det gäller att passa på, nu när "huvud" ryttaren inte är hemma! Hoppträning igår, dressyrträning idag :)..Mor Team Jeppsson går All In ;-)

Träningen i sig höll vi mestadels till Basic...lösgörande och låg form. Jag känner mig lite som en nybörjare och vill gärna ta det från början. Dudde var fin, vädret bjöd på sol och både häst och ryttare var dyngsura och behov av dubbeldusch efter passet! GUD så roligt det är att träna!!

Av Team Jeppsson - 22 juli 2015 19:59

Som ni säkert har förstått så var Eddies öde inte till någon fördel då vi varit hos veterinären och kollade hans mun för 1,5 månad sedan. Att det var så illa som det var, var det ingen som en vågat tänka på.


Fanny har tagit detta otroligt hårt, Eddie var hennes drömponny...Eddie och Fanny hade en framtid....Eddie och Fanny skulle till SM 2016....


Tyvärr så kunde inte jag ombesörja Eddies eventuella framtid....en operation på otaliga tiotusenlapappar, utan garanti och även en lång rehab är inget vi kan stötta upp med. När Eddie blir frisk, OM han blir frisk, så har Fanny redan lämnat ponnytiden och gått vidare till storhäst. Vi har inget eget stall utan får betala full hyra, oavsett om det är sjukbox eller ej. Tyvärr så kan vi inte erbjuda Eddie någon framtid, vilket har skurit mitt hjärta sååååå många gånger...många tårar har fällts, många tankar och "om ifall att"....ända till Malin ringde....


Malin fastnade för Eddie, redan på hans första hoppträning hos Ulrika. Änglar finns....Malin kan ge Eddie, det som vi inte kan!


Jag önskar Malin All Lycka Till med vår fina Eddie! Jag håller tummar och tår för att operationen går bra och att Eddie blir frisk! Jag vill även gratulera Malin, till en fantastisk ponny....en större personlighet finns ej att hitta!!! Måtte framtiden och ödet vilja Eddie Väl <3! Vi kommer stå bredvid!!

Av Team Jeppsson - 21 juli 2015 21:39

Efter en dag med sååå mycket kärlek tillsammans med min man...så styrde en nervös Linda, kosan mot hoppträning....Den första sedan augusti i fjol!! Ni anar inte så nervös jag var!! Nervös för vad, undrade Mattias och Nä, jag har inget bra svar.....nervös för att jag inte skulle våga hoppa, nervös för att jag skulle svänga ifrån, nervös för att jag skulle sätta min häst i skiten???


I vilket fall som helst så gjorde jag och Dudde en superträning!!! Känslan satt i ryggraden...distanserna satt, de svårigheter vi hade var detsamma som där vi slutade sist....höger är Duddes svaghet....i höger är jag för stark!


Att lasta min häst, efter träning, med vetskapen och lyckan efter att ha hoppat en oxer på 1,25 var outstanding...shit!!! Jag hoppade 1,25 ikväll....med bom, 18 meter, oxer....Nä, höjden är kanske inte allt men har man inte hoppat på nästan ett år så är höjden en häftig känsla!!!! Sen kryddar det lite extra när man har en häst som hoppar som min!! Han är så otroligt fin i sprången!!!!


Vänner....ikväll har jag hopptränat för första gången sedan augusti i fjol....träningen gick så j-a bra!!!!
Av Team Jeppsson - 18 juli 2015 21:18

Jag älskar verkligen att åka på tävling! Jag tycker om stämningen, känslan i magen(trots toafix), se andra ekipage, heja på sina egna. Morsa på människor man känner, prata häst, utbyta tankar. Fixa häst, höja bommar, råda och stötta...hämta vatten och mocka släp, fixa siffror på tävlingslappen, efterspänna gjord, filma rundor och skämmas över kommentarer som råkat komma med på film när man sedan analyserar...dock hatar jag att brodda!


Vid tävlingstillfällen önskar jag att vi hade fler hästar så vi kunde vara ute på tävling var eller varannan helg! Dock önskar inte plånboken, jobbet och övriga familjen det ;)). Jag tycker så mycket om tävling så jag kom på mig själv att sitta och tänka om jag kunde hitta någon tävling nu när Fanny kommer vara bortrest.... det är ju nästan 1 månad tills nästa gång hon ska tävla igen!!! Men nej, självklart kan inte jag tävla...jag har inte hoppat på nästan ett år...vet ju inte ens om jag vågar hoppa *asg*!!


Tänk om hoppträningen går super!! Då kanske??? Nä...ingen bra id...vilken tur att jag är i Halmstad på fotbollscup nästa helg och helgen därpå är jag i Stockholm! Annars hade det kunnat sluta i tävlingskatastrof ;-))!!


Fanny och Dudde startade upp med en superfin runda i 1,0 idag. Fint tempo och flyt, fina språng och en taggad häst :)! Dock tappade Fanny yttern i en högersväng i omhoppningen, fick inte honom runt innerskänkeln och blev för stark i högerhand, hamnade i dragläge och Dudde flöt ut, ett snabbstopp som klarade sig utan tidsfel :)! Fanny var supernöjd över deras runda, Dudde kändes jättefin!!

I andra klassen, 1,05, var det rörigt på framhoppningen, hästar som kickade, blev rädda och tittiga, ryttare som red på utan att se sig för, hinder som föll. Dudde blev uppstressad och tappade fokus. Väl inne på banan så fick Fanny ingen kontakt med Dudde, distansterna var som bortblåsta, omtramp och stopphopp vilket resulterade med ett ner i grunden, vilket jag tyckte ändå var klart godkänt....det tyckte inte Fanny! Hon var superirriterad och hade känslan som var lika med katastrof! Och det är klart, det är hon som rider, det är hennes känsla som räknas. Som tur är så har hon blivit så pass rutinerad så hon släpper det efter fem minuter. Hellre ett nedslag med en bra runda än felfri i en runda som känns skit! Bara resa sig igen och ta med det som var bra, och enligt mamma så var det, det mesta ;-) <3!

Av Team Jeppsson - 17 juli 2015 12:20

Som vanligt är man ute i sista stund...lagning av bromsar på bil blev bokad på sista tiden innan semesterstängt....fredagmorgon kl. 7 ...

Då får man göra det bästa av situationen...på med träningskläder, packa med mannen som motvilligt åkte med....gästerna från igår åkte inte hem förrän ett och med marknad i byn, intogs några för många marknadsjäger ;)).

Det blev 5 km i mysig terräng i område vi inte visste fanns. Lagom duktiga kände vi oss 8.10 när bilen var klar...hela dagen framför, andra dagen på semester :)Team Jeppsson


Välkommen till Team Jeppsson som består av Mamma Linda och Dottern Fanny. -"Hästar är vårt stora intresse. Vi är ryttare båda två men det är Fanny i Teamet som är den "Stora Stjärnan" och jag är hennes största Fan :)"!

Våra Hästar

Ceydoo "Dudde", valack -05 e; Guido(ex Gudo) - Flamingo 481.

 

Tävlar 1,20 och LB dressyr

Kommer tävlas och ridas av Fanny under 2015, med hjälp av Linda

 

Äg. Linda Jeppsson

My Little Mandy "Mandy" -10 Sto e; Guido (ex Gudo) - okänd 

 

Rids och ska tävlas av Fanny. Under utbildning.

Äg. Camilla Alexandersson

Sponsorer

   

 

         

   

Tidigare Hästar

Pinocchio "Pinnen", valack -08 kat. C. Sv.Ridponny

e; Lambourghini 1028 - Sörbys O'boy RNF 133

 

Har ridits o tävlats av Fanny i Elitserien. Utb. MsvB hopp och LA dressyr.

 

Den 22 april 2015 flyttade Pinocchio till Gällivare och sin nya ryttare Smilla.

 Äg. Jenny Gustafsson

 

Instagram

Vi finns även på Instagram som @teamjeppsson och @ffannyj

 

 

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Följ bloggen

Flj teamjeppsson med Blogkeen
Flj teamjeppsson med Bloglovin'

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se