teamjeppsson

Senaste inläggen

Av Team Jeppsson - 12 juni 2015 23:45

Helt galet vilken dag vi hade, eller Felicia hade!! Allt gick över förväntan...All logistik fungerade, all mat blev klar och smakade dessutom fantastiskt, tältet och dukning blev perfekt, underbara gäster och en fantastisk Studentska...och vädret hade vi med oss...Sen när var det fint väder på en skolavslutning?? Solen stod högt och himlen var klarblå... kanske skulle vi köpt oss en trisslott ;-))!           Tack Alla underbara vänner som gjorde denna dag till ett underbart minne, både för oss och framförallt Felicia! Vilken dag, vilket minne!!


Tack för att NI finns <3


Nu är det sommarlov för våra två "minsta", Fanny & Fabian.

På tisdag börjar allvaret för Felicia, direkt ut i vuxenlivet :)

ANNONS
Av Team Jeppsson - 10 juni 2015 21:58

Vilken vecka!!!


Jag hade hopp och tro om att jag skulle kunna hålla semester denna veckan för att helt och hållet ägna mig åt förberedelserna inför Felicias student på fredag...Tji!!! Såhär långt har jag fått jobba varenda dag...Hemifrån måndag, Stockholm igår och idag fram mellan 7-12 på kontoret....det är så typiskt att allt ska komma på en gång!


Vi har även hunnit med att fira lite student...vilken tur säger jag då!! I måndags på studentfirande hos Felicias bästa kompis/barndomsväns Sannes student, så blev Mattias o jag fullt medvetna om allt vi inte hade tänkt på!! *gulp*. Sen dess har vi legat sömnlösa för tankar, planer etc.


Shit vad vi har ångat på...ikväll när tältet var rest, musiken inkopplad, inköpslistan med det sista skrivet, snapshäften ihophäftade, trädgård fixad av hjälp av världens bästa svärföräldrar, så kände vi att inatt kan vi nog sova...vi är i fas...på fredag är det dags....På fredag tar världens bästa förstfödda dotter Studenten :) 

ANNONS
Av Team Jeppsson - 6 juni 2015 17:17

Musten gick ur oss i Torsdags...mig o Fanny....efter Eddies prognos så tappade vi allt....tillbaka på ruta ett...vad händer nu? Tanken på att åka runt, åka mil, igen för att hitta något ämne till Fanny, känns skit...jag har ingen lust...pallar inte! Fanny pallar inte....vi orkar inte att börja om... vi tar en paus....


Två avsked på kort tid...först Pinocchio och snart Eddie...det är tungt. 


Jag tänkte sälja Dudde. Pratade med Lina tidigare i veckan och vi kom fram till att sätta ut honom på annons. Annonsen gick ut i tisdags....sen dess har jag inte sovit. Jag kan inte sälja min häst...jag klarar inte fler avsked. Ringde Lina igår....no hard feelings....Nu kommer han hem <3! 

Av Team Jeppsson - 6 juni 2015 13:30

Kan inte bärga mig, jag måste bara få berätta!!! Nästa söndag kommer han hem...MIN häst!!! Min alldeles egen Dudde!!! 
 

Av Team Jeppsson - 5 juni 2015 18:00

Jag hatar min magkänsla....vill inte ha den!! Säljer den på Blocket, du kan få den gratis....Du får betalt för att ta över den....min magkänsla var dålig....min magkänsla var sann!!


Som ni säkert förstått så var prognosen för Eddie inte vad vi hade hoppats...den var sämre än vad vi ens vågat tänka!


Inflammationen från fisteln hade spridit sig till de tvä närmsta tänderna samt till käkbenet. Två tänder saknade rot och käkbenet hade benförändringar.....Jag vill inte säga mer för jag tror ni förstår....Vår finaste Eddie, en kämpe av dess like, en krigare utöver det vanliga, en ponny med det största hjärta...vår Eddie...Vår FINASTE Eddie <3!!                               Eddie, i våra hjärtan <3 Av Team Jeppsson - 4 juni 2015 18:48 

Av Team Jeppsson - 3 juni 2015 22:00

Det blir tydligare och tydligare att något i munnen, stör Eddie, förmodligen inflammationen. Vi fick låna ett Poponcini bett av en träningskompis men Eddie var näst intill oridbar med det. På med hacket och allt blev bättre...fortfarande viss släng med huvudet men det var nog mer svaghet och kontroll och han gick i alla fall fram.


Resten av hoppträningen gick riktigt bra, han vill så gärna och älskar verkligen att hoppa - finaste Eddie!! Vi tog en lugnare träning då han inte kommer att ridas på några dagar.


Kan inte låta bli att känna viss oro för munnen men jag hoppas och håller alla tummar o tår för att jag har fel. Imorgon är det dags för op, håll tummarna för att det går vägen!!!
   

Av Team Jeppsson - 2 juni 2015 20:27

Jag är så ini helskottas trött på vädret!! Vad liknar detta??? Vi är inne i juni och vädret är så långt bort från sommaren som man kan komma! Gahhh!! Livet blir lättare när det är varmt och när solen skiner, så är det bara!! 


   


Fanny tränade dressyr ikväll. Fokus lades på skritten. Eddie var superstressad i början men efter en stund samla han sig och coolade ner. Traven gick bra, likaså galoppen. Framsteg förnöjer ;-)


Imorgon är det hoppträning, veckans höjdpunkt :)!!

Team Jeppsson


Välkommen till Team Jeppsson som består av Mamma Linda och Dottern Fanny. -"Hästar är vårt stora intresse. Vi är ryttare båda två men det är Fanny i Teamet som är den "Stora Stjärnan" och jag är hennes största Fan :)"!

Våra Hästar

Ceydoo "Dudde", valack -05 e; Guido(ex Gudo) - Flamingo 481.

 

Tävlar 1,20 och LB dressyr

Kommer tävlas och ridas av Fanny under 2015, med hjälp av Linda

 

Äg. Linda Jeppsson

My Little Mandy "Mandy" -10 Sto e; Guido (ex Gudo) - okänd 

 

Rids och ska tävlas av Fanny. Under utbildning.

Äg. Camilla Alexandersson

Sponsorer

   

 

         

   

Tidigare Hästar

Pinocchio "Pinnen", valack -08 kat. C. Sv.Ridponny

e; Lambourghini 1028 - Sörbys O'boy RNF 133

 

Har ridits o tävlats av Fanny i Elitserien. Utb. MsvB hopp och LA dressyr.

 

Den 22 april 2015 flyttade Pinocchio till Gällivare och sin nya ryttare Smilla.

 Äg. Jenny Gustafsson

 

Instagram

Vi finns även på Instagram som @teamjeppsson och @ffannyj

 

 

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ teamjeppsson med Blogkeen
Följ teamjeppsson med Bloglovin'

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se