teamjeppsson

Senaste inläggen

Av Team Jeppsson - 15 maj 2015 20:00

Jag fullkomligt älskar vår uteplats/uterum...Att komma hem på fredagen efter en veckas arbete, hälla upp ett glas vin och gå ut och sätta sig. Se hur trädgården har slagit ut ytterligare...det fina vädret, doften av vår. Om två månader har vi vindruvor hängande i taket. Nu ringlar grenarna med blad som håller på att slå ut. Björnbärsbusken letar sig in. Värmen har inte riktigt kommit, trots att vi är i mitten på maj....snart...snart flyttar vi ut här på heltid :)!Bästa utsikten!

Min man... <3

 

    

ANNONS
Av Team Jeppsson - 15 maj 2015 19:32

Det här gjorde Eddie mellan tiden då han kom från Irland till han flyttade till oss. Under den perioden så kallades Eddie för "Toto" :). Ryttaren heter Sabrina :)!!               

ANNONS
Av Team Jeppsson - 14 maj 2015 19:00

Usch, när det är ryggen blir man alltid nervös...hur kul är det att vara "ny" hästägare och redan hunnit ställa till med ryggproblem efter två veckor????

Men ryggen är det Inte :)! Vår kille är hur fin som helst i ryggen och sadeln är inte tokig alls. Dock ska vi kolla sadeln om ett halvår igen när Fanny har ridit in sig och Eddie förmodligen musklat sig :)!


Nu håller vi tummarna för Träningsvärk och fortsätter skritten veckan ut!

Av Team Jeppsson - 13 maj 2015 18:00

Eddie har känts något stressad de sista två dagarna. Superkänslig för skänkeln, stått och studsat på stället...känts osäker och något på tå. Till hoppträningen igår var han springig i galoppen, Fanny hade svårt att få stopp på honom så U tyckte vi skulle ta en lugnare träning och sedan låta honom vila/skritta resten av veckan. Det har hänt mycket kring honom sedan han kom från Irland, nya miljöer, nya ryttare. Mycket som ska ställas om... inte lätt att vara "ung" ponny. Träningsvärk? Kanske även kolla rygg/sadel då hans beteende tycks likna hästar med ryggproblem? Fanny har Duddes sadel på honom men jag tycker den ligger bra....det kan också betyda att den INTE gör det...proffs som man är ;-)!

Får stämma av med Camilla i veckan så får hon kolla. En sadel kan ställa till med mycket skit!


Hur som helst så är Eddie stört härlig!! Han tycker det är så himla roligt att hoppa :))! Träningen i sig var trots allt inte så tokig alls, fast vi hade en stressad Eddie, och Fanny (och jag) kände oss nöjda när vi lämnade :). Nu blir det skritt resten av veckan.
   Av Team Jeppsson - 11 maj 2015 20:50Tänk vad lite rapsolja kan göra :)Av Team Jeppsson - 10 maj 2015 21:47


....Fanny till häst och Mammi till fots :) 

Av Team Jeppsson - 10 maj 2015 08:01

Sålde min dressyrsadel igår via Facebook, sidan för begagnade hästsaker. Det tog ungerfär 9 minuter så var den såld och 1,5 timme senare hämtad. Sex spekulanter...hm, sålde jag den för billigt? Nåja, skit samma...jag fick tillbaka det jag själv gav så det kan kvitta :). Tack Facebook!! 

Av Team Jeppsson - 9 maj 2015 19:03

Våra vinterhagar sluttar något, man kan inte kalla det direkt en backe men när man mockar hagarna och puttar skottkärran i dom så går jag i god för att efter 4 kärror upp & ner, så är det mjölksyra i kroppen ;-).


Idag började Fanny & Eddie med lek och bus på travbanan. Eddie gillade att få galoppa på och sträcka på sig! Fanny provade att rida på Hackamore och Eddie verkade trivas bra med det!


Efter blev det försiktig backträning. 2 x skritt upp & ner, 3 x trav upp och skritt ner och 3 x galopp upp och skritt ner. Nästa vecka så ska Fanny visa de "riktiga" backarna :)!


Kram på er och ha en fin Lördagskväll :)!!     Team Jeppsson


Välkommen till Team Jeppsson som består av Mamma Linda och Dottern Fanny. -"Hästar är vårt stora intresse. Vi är ryttare båda två men det är Fanny i Teamet som är den "Stora Stjärnan" och jag är hennes största Fan :)"!

Våra Hästar

Ceydoo "Dudde", valack -05 e; Guido(ex Gudo) - Flamingo 481.

 

Tävlar 1,20 och LB dressyr

Kommer tävlas och ridas av Fanny under 2015, med hjälp av Linda

 

Äg. Linda Jeppsson

My Little Mandy "Mandy" -10 Sto e; Guido (ex Gudo) - okänd 

 

Rids och ska tävlas av Fanny. Under utbildning.

Äg. Camilla Alexandersson

Sponsorer

   

 

         

   

Tidigare Hästar

Pinocchio "Pinnen", valack -08 kat. C. Sv.Ridponny

e; Lambourghini 1028 - Sörbys O'boy RNF 133

 

Har ridits o tävlats av Fanny i Elitserien. Utb. MsvB hopp och LA dressyr.

 

Den 22 april 2015 flyttade Pinocchio till Gällivare och sin nya ryttare Smilla.

 Äg. Jenny Gustafsson

 

Instagram

Vi finns även på Instagram som @teamjeppsson och @ffannyj

 

 

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ teamjeppsson med Blogkeen
Följ teamjeppsson med Bloglovin'

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se