teamjeppsson

Senaste inläggen

Av Team Jeppsson - 26 april 2015 18:59

Idag fick Fanny rida Rihana, Elinors dressyrhäst som tävlar Medelsvår. Rihana är ett 7-årigt sto e: Richfield - Midt-West Ibi-Light. Verkligen en superfin häst med väldigt mycket nerv. Hon brukar bli väldigt spänd när hon kommer ut på tävling så just nu är väl det en av de större frågorna, hur man ska få henne och slappna av. Hemma på banan dansar hon!!

 

Fanny tyckte verkligen om att få rida henne. -"Snacka om kvalité"! Att hon sedan fick henne att b.la göra Piaff, gav ett lyckorus. -"Att bara känne henne gunga, tiden stod stilla"!!

 

Att jag inte fått detta på film eller åtminstone en bild, är skandal!! Jag skulle så gärna vilja sett detta!

 

Vidare till Thulesbo för att rida Mandy! Att sitta på en rutinerad dressyrhäst och sedan stiga upp på en brunstig unghäst, var kanske inte en vinstdragning för Fanny. Mandy var studsig, tjafsig i munnen, sur och grinig, så någon Piaff blev det inte på denna häst ;-)). Nåja, man kan inte få allt här i livet, dock räckte en Piaff ganska långt ;-)!!

 

 

 

 

ANNONS
Av Team Jeppsson - 25 april 2015 08:00

 

För idag är det Fabians 12-årsdag :) !!

 

 

 

 Hurra Hurra Hurra <3!!

 

 

 

ANNONS
Av Team Jeppsson - 24 april 2015 17:00

Äntligen är Pinocchio framme i sitt nya hem tillsammans med sin nya lilla Prinsessa som ska matcha honom de kommande åren. Tre dagar - 180 mil - Destination Gällivare :)!Så söta <3På vägen stannade de och provade ut en ny sadel :)

Första ridturen ;)

   Pinocchios nya kompisar ;-)))


   Hemma <3

 

 

Av Team Jeppsson - 23 april 2015 22:39

Det är lite synd om Pinocchios nya ägare...jag "stalkar" de hela tiden känns det som :)). Vill ju bara veta om de hört något från chauffören om Pinocchio...Sköter han sig? Mår han bra? Är han trött?? Jag blev så himla glad när Jenny (The new ponymother   ) berättade att de skulle köra till Piteå redan ikväll och hälsa på honom innan avfärd mot Gällivare imorgon bitti. 


Ny stalking..."Är i på väg"? "Ni måste höra av er", "Pinocchio fyller år idag"!!


Så äntligen kom bilderna...   Visst är de härliga!!! Resan såhär långt har gått bra! Pinocchio var inte speciellt trött utan mest nyfiken på sina nya vänner. Så skönt att någon var där och kliade bakom öronen på 7 års dagen <3Smilla & Pinocchio :)


 Detta känns så himla bra!! Pinocchio kommer få det toppen hos Familjen Gustafsson!!**************************Ikväll var det hoppning för Mandy på Thulesbo. Vi byggde en serie om fyra: Travbom, 2,5 m kryss, 7,0 m räcke, 7,0 m räcke och 9,75 oxer. Mandy var lite stel i början men Fanny fick igenom henne fint. Hon var superfin i serien och sista rundan höjde vi oxern till 1,10.  Nästa vecka ska Mandy få följa med till Ulrika på hoppträning :)!!


Spännande :)


Av Team Jeppsson - 22 april 2015 10:05

Idag sa vi Hej Då till vår Prins...många tårar har runnit längs kinderna den sista veckan..igår blev det ett faktum, idag är det definitivt.   07.48 rullade lastbilen från gården. Idag åker han till Stockholm för att övernatta där. Imorgon rullar han vidare till Piteå för nästa övernattning och på fredag morgon så hämtar de nya ägarna honom och rullar ytterligare 25 mil till Gällivare och hans nya hem. Min första tanke när det blev klart att han skulle flytta till Lappland var att "Lillprinsen kommer att frysa"...-"De har tjocka fina Rambo täcken i Lappland", var svaret :)! Sen vet jag att han sätter mycket päls....blir han inte klippt så liknar han en shettisprins :)).


Det är vackert i Lappland, han kommer att älska snön som kommer...den har han ju knappt fått uppleva i Skåne. Han kommer att stå uppstallad  på Anläggningen Dundret, i deras privatstall, så han kommer få massor av nya kompisar.


Man gråter en skvätt till....


En tom box, en tom hage....grannhästarna betar vidare, lyckligt ovetandes att kompisen bredvid inte kommer tillbaka. För hästarna går livet vidare, även för oss - men det kommer svida emellanåt.  Det är så hårt att säga farväl till en vän - en som man inte kan prata med, inte ens per telefon. Idag finns i alla fall de sociala medierna och en dag som denna så är man oerhört tacksam för det. Vi kommer följa Pinocchio och hans nya kompis med spänning.


Inom kort kommer förhoppningsvis en ny stjärna att anlända till Team Jeppsson.....Av Team Jeppsson - 21 april 2015 21:24


Att denna dag skulle komma, det visste vi...Den var här redan i vintras men då sköt vi den framför oss ....ett tag...några månader.... till idag.


Imorgon flyttar Pinocchio till en ny familj! Pinocchio ska nå nya framgångar med en liten tjej som bor 180 mil ifrån oss. Han ska göra en ny tjej lycklig och en ny Ponnymamma stolt. Två personer ska ta våra roller...två roller som har betytt så mycket för oss och som vi verkligen älskat att vara i. Team Jeppsson kommer bli Team Gustafsson....och med all säkerhet kommer de bära fanan lika högt som vi!


Låt bilderna tala......Två år med denna fina ponny <3                                                                                                     

         

Av Team Jeppsson - 20 april 2015 22:02

Livet rullar på i ett hiskeligt tempo!! Hinner inte med vare sig hem, mannen, råttor eller blogg! Barn & hästar är prio i nämnd följd, precis som det ska vara :)! Såg i garderoberna att det är dags att inhandla vårkläder till samtliga familjemedlemmar....blev galet medveten om det när Fabian cyklade till sin kompis i vinterjacka, fodrade hummelkängor och shorts!!! Vill härmed understryka att jag ställer mig långt bortom allt ansvar vad det gäller Fabians klädstil   !I lördagens seriestart mot Tomelilla så blev det vinst för Sjöbo  IF P03, 5-2 mot Tomelilla och Fabian blev matchens skyttekung med tre mål!! Duktiga Fabian! Zlatans högra hand *yeahh*Bild från Cup i Vintras :)

 
Pinocchio går i en lägre växel efter elitserien förra söndagen. Lite för få återhämta sig lite samt inför kommande händelser. Skritt träning :)

 

 

 

 


Sponsor täcket från Kates Hovslageri har kommit, visst blev det fint :)?!! Mandy har hoppats och även fått komma ut och galoppa på fältet. Det tyckte ung pigg Mandy om :))Vacker utsikt <3

 

   

 

 


Och provridit ponnier har vi gjort....Vi är nu uppe i elva st. ponnier och senare i veckan ska vi prova en ponny för tredje gången. Fanny är kräsen!! Jisses....sist var det nära att jag köpte ponnyn vi prova, på plats och skulle ta med hem för jag är så trött på att prova ponnier! VILL JU BARA HITTA EN PONNY!!!! Det känns om jag har besökt varenda gård söder om Jönköping!! 


I helgen kom även min kära halvt galna lillasyster, från Stockholm, ner. Underbara älskade Lillasyster!! Undras om det är här som Fabian fått sin klädådra ifrån ;-)). Jag syftar naturligtvis på variationen av de olika årstiderna ;-) 
   

Team Jeppsson


Välkommen till Team Jeppsson som består av Mamma Linda och Dottern Fanny. -"Hästar är vårt stora intresse. Vi är ryttare båda två men det är Fanny i Teamet som är den "Stora Stjärnan" och jag är hennes största Fan :)"!

Våra Hästar

Ceydoo "Dudde", valack -05 e; Guido(ex Gudo) - Flamingo 481.

 

Tävlar 1,20 och LB dressyr

Kommer tävlas och ridas av Fanny under 2015, med hjälp av Linda

 

Äg. Linda Jeppsson

My Little Mandy "Mandy" -10 Sto e; Guido (ex Gudo) - okänd 

 

Rids och ska tävlas av Fanny. Under utbildning.

Äg. Camilla Alexandersson

Sponsorer

   

 

         

   

Tidigare Hästar

Pinocchio "Pinnen", valack -08 kat. C. Sv.Ridponny

e; Lambourghini 1028 - Sörbys O'boy RNF 133

 

Har ridits o tävlats av Fanny i Elitserien. Utb. MsvB hopp och LA dressyr.

 

Den 22 april 2015 flyttade Pinocchio till Gällivare och sin nya ryttare Smilla.

 Äg. Jenny Gustafsson

 

Instagram

Vi finns även på Instagram som @teamjeppsson och @ffannyj

 

 

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ teamjeppsson med Blogkeen
Följ teamjeppsson med Bloglovin'

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se